In 2021 wordt in Benelux meer dan 40.000 m2 voorzien Audio Pro Business.

Draadloze, actieve speakers in B2B omgevingen winnen terrein. Een premium geluidsbeleving op grote oppervlaktes? Het kan! In 2021 worden meer dan 40.000m2 professionele oppervlakte – met name retail, hospitality en restaurants – voorzien van Audio Pro Business.

Hiermee is de trend gezet voor een toekomst waar draadloze audio niet meer weg te denken is in B2B omgevingen.

Voor audio integratoren resulteert dit in nieuwe mogelijkheden. De prijs voor draadloze installatie van Audio Pro Business, ligt in lijn met de prijs voor een klassieke 100-Volt installatie. De grote voordelen van Audio Pro Business zijn plug&play, off site service, ROI.
Dankzij de mogelijkheid om aan een 3-fasenrail te monteren, tonen de Audio Pro Business speakers hun plug & play karakter. Het uitbreiden van een installatie wordt zo ook makkelijk, zonder ook maar één draad te voorzien, en zonder een extra installatiekosten.

Elk product kan falen, zo ook de producten van Audio Pro Business. Via een LED-statuslampje deelt elk apparaat zijn status mee. Op die manier kan je integrator van op afstand een installatie monitoren en beoordelen. Dat resulteert in behoorlijke tijdswinst.
Gekeken naar de ROI, toont dat de Audio Pro Business apparaten quasi geen installatie behoeven. Daardoor blijft het onderpand van een aanschaf in Audio Pro Business intact, zonder verlies van bekabeling en installatie uren.