Installatiegemak is een prioriteit

De audio producten van Audio Pro Business zijn makkelijk te installeren, flexibel en aanpasbaar aan uw noden. Enkele voorbeelden tonen enkele installaties, van klein tot zeer groot. Om de klant een vliegende start te bezorgen bij de installatie, worden de sets op voorhand geprogrammeerd zodat de klant een ready to install set up ontvangt.

Small

Discreet, makkelijk te installeren en zorgeloos genieten. De installatie neemt slechts 1 uur in beslag. Deze oplossing past perfect in elke single room winkel, cafe of boutique. Deze setup is perfect geschikt voor achtergrondmuziek, maar staat ook zijn mannetje als het volume wordt opgedreven. Van klassiek tot stevige beats. Dit systeem zorgt voor de juiste sfeer !

4 x SP-3 Wireless speaker

1 x SUB-3 Wireless Subwoofer

1 x TX-1 Wireless transmitter

1 x VOL-1 Control unit

Medium

Deze setup is de perfecte match voor middelgrote ruimtes en biedt de mogelijkheid om verschillende volume zones te creeren. Zo past u elke zone aan op de behoeften. De installatie neemt slechts 2 – 3 uur in beslag.

8 x SP-3 Wireless speaker

2 x SUB-3 Wireless Subwoofer

1 x TX-1 Wireless transmitter

1 x VOL-1 Control unit

Large

Een complete setup voor multiroom winkelruimtes, hotel lobbies, meubelzaken, horeca,… De ultieme muziekervaring op maat, ongeacht de oppervlakte. Alles in een grote zone, of ingedeeld in aparte zones.

16 x SP-3 Wireless speaker

1 x TX-1 Wireless transmitter

1 x VOL-1 Control unit

XXL

Een complete set-up, zelfs voor grote multiroom-winkels, hotellobby’s, restaurants etc., waarmee u uw muzikale ervaring volledig kunt aanpassen. Gecombineerd met eenvoudige bediening, verschillende volumezones en onbeperkte bewegingsmogelijkheden wanneer dat nodig is.

80 x SP-3 Wireless speaker

4 x TX-1 Wireless transmitter

4 x VOL-1 Control unit