Plug ’n Play installatie

Elk Audio Pro Business systeem beschikt over een transmitter. De transmitter (TX-1) voorziet maximaal 31 luidsprekers van muziek. Voor grotere systemen kunnen meerdere TX-1 transmitters worden gecombineerd. Met de VOL-1 volumeregeling regelt u het totaal volume, of de aparte volume zones. Dit alles zonder software, zonder moeilijke setup menu’s. Audio Pro Business luidsprekers worden standaard gecombineerd met 3-fase lichtrail systemen. Ook als er geen 3-faserails aanwezig zijn kan u onze producten gebruiken. Via stroompunten aan de muur of het plafond en de optionele WB-3 wand- en plafondmontagebeugel worden de speakers gemonteerd.

Interferentievrije, draadloze oplossing

Draadloze vrijheid, DE basis van Audio Pro Business. Door gebruik te maken van de 1,9 GHz band, is er geen interferentie mogelijk met klassieke wifi netwerken op 2,4 of 5 GHz, ook niet in overbevolkte wifi-zones. Met een bereik tot 100 meter en een vertragings-vrije overdracht is het systeem veel betrouwbaarder en performanter dan wifi. Bent u toch fan van een bekabeld systeem? Geen probleem. Alle speakers beschikken over gebalanceerde audio in- en uitgangen en kunnen oneindig worden doorgelust.

Flexibel en schaalbaar

Audio Pro Business producten bieden u alle vrijheid wat betreft plaatsing en aantal speakers. Uw geluidssysteem aanpassen gebeurt in no-time. Ook het opschalen van het systeem is perfect en eenvoudig mogelijk.

Sluit elke bron aan

Audio Pro Business ondersteunt alle muziekbronnen. Een streaming box voor muziek, een tablet of een telefoon, een oproepsysteem met paging microfoons of een message player voor reclameboodschappen. We spelen het allemaal !

1
2
3
4
5
1

De music provider is wat doorgaans altijd bij een installatie hoort. De music provider is de automatische DJ die perfect mixt tussen muziek, reclame en omroepboodschappen.

2

Een music box zorgt er voor dat muziek blijft spelen, ook al valt het internet signaal uit. Handig!

3

Deze volume control is winkel-proof. Back-end is al wat wordt afgespeeld geprogrammeerd. Front-end kan het volume worden geregeld met de volume control.

4

Listen to that speaker!

5

Ohm! Ohm! Ohm!