Spar Kachtem

Spar Kachtem kiest voor gebalanceerde audio voor optimale beleving.

Spar Kachtem wil de beste leerling zijn van de Spar klas als het komt op een aangename winkelbeleving. Daarvoor werd een winkel gecreëerd met extra aandacht voor licht en audio, dé sfeermakers bij uitstek. Qua verlichting werd gekozen om meerdere dynamieken terug te ervaren, gaande van een heldere, klare beleving tussen de rekken, tot sfeerbeleving elders. Warm en koud worden gemend. Zo ook worden klanten verwend met het audio systeem van Audio Pro Business. Deze high-end, draadloze oplossing voor de professionele klant, verzorgt het geluid aan een kwaliteitsniveau wat men gewend is in de huiskamer.
Winkelen bij Spar Kachtem, is winkelen zoals het hoort. De zintuigen van de klant worden optimaal geprikkeld. Immers, de lekkerste groenten uitkiezen en het mooiste stuk fruit uitkiezen, mag ook een feestje zijn!