JYSK-winkels verbeteren de klantervaring wereldwijd met draadloos geluid.

Het zeer succesvolle JYSK groeit internationaal snel en maakt van de gelegenheid gebruik om de klantervaring in de winkel tijdens hetzelfde proces te verbeteren. In de komende jaren zal de Zweedse luidsprekerfabrikant Audio Pro JYSK-winkels uitrusten met draadloos geluid uit de Audio Pro Business-reeks van het bedrijf, allemaal om het welzijn van zowel klanten als personeel te vergroten.

Michael Beck, Category Manager bij JYSK, legt uit; “We hadden een geluidssysteem nodig dat zowel gemakkelijk te installeren als qua plaatsing aan te passen was, aangezien het interieur van de winkel vaak wordt aangepast en vernieuwd. Audio Pro Business was in staat om een ​​dergelijke productoplossing aan te bieden, die ook voldeed aan onze eisen op het gebied van kwaliteit en geluidservaring”, zegt Jens Henriksen CCO bij Audio Pro; “Wij vinden JYSK een zeer modern bedrijf in zijn manier van denken; ze geven veel om de algehele ervaring in de winkel, en het geluid is ook een belangrijk onderdeel van de algehele indruk. Ze willen de klant entertainen tijdens hun bezoek aan de winkel en ook zorgen voor een goede werkomgeving voor het personeel.”
Ola Grahn salesmanager bij Audio Pro Business verduidelijkt; Na wat testmontages in een aantal JYSK-winkels te hebben gedaan, kwamen we met JYSK overeen dat een “kit” met app. 6 witte SP3-luidsprekers zouden geschikt zijn om naar elke winkel te sturen. Met de hulp van LCD als distributiepartner wordt deze winkel-aangepaste kit geleverd als een complete ‘plug and play’ oplossing, met luidsprekers, zenders en volumeregeling. Het personeel kan deze speakers zelf eenvoudig in de bestaande elektrische rails klikken die worden gebruikt voor de verlichtingsarmatuur in de winkel. Er zijn geen geavanceerde installateurs nodig om ons systeem ter plaatse te monteren, en het personeel weet het beste hoe de winkel is ontworpen en dus hoe het geluid de beste ervaring zou geven.

“We hadden een geluidssysteem nodig dat zowel eenvoudig te installeren als qua plaatsing aan te passen was…”